Thuisadministratie

Kunt u hulp gebruiken om uw administratie op orde te krijgen én te houden? Wilt u leren hoe u uw administratie handig kunt organiseren en bijwerken? De thuishulpadministratie begeleidt u hierin en toont u een aantal praktische tips en tricks waarmee u zelf aan de slag kunt.

Wanneer u het lastig vindt om uw administratie te doen en moeite hebt om het overzicht te houden, dan kan de thuisadministratie uitkomst bieden. Wat wij eenmalig doen:

  • Een systeem opzetten waarin u gemakkelijk en overzichtelijk uw administratie kunt doen
  • Inventariseren wat uw vaste lasten zijn en ervoor zorgen dat u deze op tijd betaald.
  • De stapel post doornemen en de eerste inkomsten en rekeningen in uw administratiesysteem verwerken.

Vindt u het prettig om regelmatig ondersteuning te hebben? Dan is het mogelijk dat we vaker op bezoek komen. We kijken dan met u mee hoe u uw administratie verwerkt en gaan er samen mee aan de slag om de puntjes op de i te plaatsen totdat u het helemaal zelf kunt.

Eén keer in de maand helpen we dan met:

  • het ordenen van uw post;
  • het controleren van uw betalingen;
  • het invullen van uw formulieren;
  • het betalen van uw rekeningen.

Samen zorgen wij ervoor dat u routine in deze werkzaamheden krijgt.

Tarieven thuisadministratie (bij u thuis)

Thuisadministratie eenmalig (3 uur)     € 145,-

Thuisadministratie maandelijks (1 uur) € 55,-

 Extra half uur  € 25,-
Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u meer weten over wat Thuisadministratie is?  Klik hier en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Hoe kan ik me aanmelden?

Klik hier voor ons aanmeldformulier of klik hier om het aanmeldformulier per post te ontvangen.Na ontvangst van het aanmeldformulier neemt één van onze medewerkers contact met u op voor het maken van een intake afspraak.

U kunt voor onze kosten bijzondere bijstand aanvragen bij uw gemeente. Per gemeente is de toewijzing hiervan verschillend, daardoor kunnen wij u geen garantie bieden dat onze kosten door gemeente worden vergoed. Indien de bijzondere bijstand wordt afgewezen, zullen de kosten uit eigen vermogen voldaan moeten worden. De aanvraag voor bijzondere bijstand dient u zelf zorg voor te dragen of in overleg doet Budgetbeheer Nederland dat voor u.

Buy now