Schuldhulpverlening

Het is niet prettig als u met schulden te maken krijgt en het is nog vervelender wanneer deze schulden zich almaar opstapelen. Wist u dat 1 op de 5 mensen in Nederland problemen heeft om schulden op tijd af te betalen? Daar komt vaak erg veel stress bij kijken, waardoor het steeds moeilijker wordt om de juiste beslissingen nemen. Budgetbeheer Almere wil u daarom graag helpen met schuldhulpverlening.

Financieel overzicht

Wij snappen heel goed dat u enveloppen niet meer openmaakt en angst hebt voor deurwaarders, schuldeisers en mogelijk loonbeslag. Budgetbeheer Almere zorgt ervoor dat uw schulden niet nog hoger oplopen. Dat u overzicht krijgt in uw financiële situatie is ons doel. Zodoende is het belangrijk dat wij samen met u naar alle schulden kijken.

Inkomsten en uitgaven

Bij schuldhulpverlening moeten wij inzicht krijgen in al uw inkomsten en vaste uitgaven. Uw salaris, (gedeeltelijke) uitkering, toeslagen of subsidies behoren allemaal bij deze inkomsten. Daarnaast hebt u ongetwijfeld te maken met maandelijks terugkomende huur-, gas-, water- en energiekosten en ziektekostenverzekering. Ook alle abonnementen en machtigingen nemen wij onder de loep.

Schuldregeling

In sommige gevallen is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een regeling met uw schuldeisers. Budgetbeheer Almere is gespecialiseerd in schuldhulpverlening en kijkt altijd naar de optie van een schuldregeling. In dat geval doen wij een betalingsvoorstel bij de schuldeisers. Ook is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een minnelijk schuldhulpverleningstraject (MSNP). In dat geval doen wij de aanmelding voor u. Een dergelijke regeling duurt circa 3 jaar. Wij garanderen echter niet dat u dan meteen schuldenvrij bent.

Direct contact

Hebt u op dit moment met (hoge) schulden te maken en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Kies dan voor schuldhulpverlening van Budgetbeheer Almere. Met schuldhulpverlening krijgt u meer rust en hoeft u niet meer in angst te leven. Wij willen graag uw financiële administratie samen met u weer op orde brengen. Meld u direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bel ons.

Buy now