Over ons

Kwetsbare mensen helpen op een eerlijke manier, en hen het besef meegeven dat elke keuze financiële gevolgen heeft en tegelijkertijd ook kansen biedt. Daar ga ik als budgetbeheerder voor.

Uit ervaring weet weten we bij Budgetbeheer Almere hoe kwetsbaar mensen zijn wanneer zij geldproblemen hebben. In onze tijd bij maatschappelijk werk zagen we hoe snel deze problemen zich onnodig kunnen opstapelen, en wat dat met iemand doet.

Daarom creëren onze medewerkers financieel overzicht en pakken we de problemen tijdig én bij de wortel aan. Samen werken we aan de oorzaken. Onze medewerkers betrekken jou uiteraard bij alle keuzes en financiële handelingen. We geven jou financieel inzicht en laten jouw verantwoordelijkheidsbesef groeien.

Regelingen die jou financieel kunnen ondersteunen, weten wij te vinden. Door jarenlange ervaring bij de afdeling PGB van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) kennen onze medewerkers de  aanvraagprocessen en de financiële valkuilen van deze regelingen als geen ander. Daarom helpen wij jou tevens om deze ambtelijke hindernisbaan met al zijn regels, voorwaarden en formulieren te nemen.

Samen stroomlijnen we jouw inkomsten en uitgaven, zetten we een goede administratie op, pakken we belastingen en uitkeringen aan, om daarna nieuwe financiële mogelijkheden te creëren.

Dat vergt moed. Dat vergt wilskracht. Het vergt training. En ja, het is mogelijk om die stap te zetten en financiële stabiliteit en vrijheid te creëren. Ook voor jou. Daar zijn we zeker van!

Linkedinprofiel

 

Buy now