Budgetbeheer

Als u even door de bomen het bos niet meer ziet in al uw financiën, klop dan gerust bij Budgetbeheer Almere aan. U hoeft zich niet te schamen voor het feit dat u niet meer weet wat u allemaal moet betalen en waar u schulden hebt uitstaan. Bij Budgetbeheer Almere kennen we de problematiek en het gevoel dat het bij u oproept. Het is heel dapper dat u actief op zoek bent naar hulp. Dat is een eerste stap in goed budgetbeheer, want alleen lukt dat bijna niet.

Samen
Budgetbeheer Almere zoekt samen met u als cliënt naar mogelijke oplossingen. Allereerst proberen wij u inzicht te geven in al uw inkomsten en uitgaven. Maandelijkse lasten moeten nu eenmaal betaald worden en komen telkens weer terug. Als eerste zorgen wij ervoor, dat u gas, water en lichtrekening betaald wordt en uw huur. Eventueel kan Budgetbeheer Almere samen met u kijken naar andere financieringsmogelijkheden, waaronder huurtoeslag. Het is daarom belangrijk dat u open kaart speelt en alle openstaande facturen meeneemt, wanneer u voor het eerst bij Budgetbeheer Almere op gesprek komt.

Inzicht
Budgetbeheer gaat er niet vanuit dat de cliënt achterover leunt en alles op zich af laat komen. Het draait er juist bij budgetbeheer om, dat u actief wordt en inziet hoe uw eigen geldstromen eruit zien. Door dit inzicht is het mogelijk om zelf uiteindelijk uw eigen budgetbeheer op de rails te krijgen. Zijn er omstandigheden dat dit niet gaat lukken? Dan is het altijd nog mogelijk dat u door Budgetbeheer Almere een bewindvoerder krijgt toegewezen.

Tarieven

Eenpersoonshuishouden Meerpersoonshuishouden
€ 99,95 per maand € 124,95 per maand
 Eenmalige opstartkosten  Eenmalige opstartkosten Eénmalige intakekosten
€ 449,95  € 489,95 Gratis!
Checked-25 Opstartkosten omvatten alle administratieve handelingen, het verstrekken van informatie en contacten met derden.
Checked-25 Om uw financiële situatie goed in kaart te brengen, maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor. Dit gesprek, de voorbereiding en uitwerking en de reiskosten zijn in de intakekosten
Checked-25 Budgetbeheer Almere brengt standaard beëindigingskosten in rekening van € 275,00.
Checked-25 Budgetbeheer Almere hanteert geen wachtlijst. Binnen 24 uur na ontvangst van het aanmeldformulier plannen wij het eerste intakegesprek.
Checked-25 Bij Budgetbeheer Almere kunt u een overeenkomst afsluiten vanaf 12 maanden.

U kunt voor onze kosten bijzondere bijstand aanvragen bij uw gemeente. Per gemeente is de toewijzing hiervan verschillend, daardoor kunnen wij u geen garantie bieden dat onze kosten door gemeente worden vergoed. Indien de bijzondere bijstand wordt afgewezen, zullen de kosten uit eigen vermogen voldaan moeten worden. De aanvraag voor bijzondere bijstand dient u zelf zorg voor te dragen of in overleg doet Budgetbeheer Almere dat voor u.

Direct aanmelden
Spreekt het aanbod van Budgetbeheer Almere u aan en wilt u een afspraak maken? U kunt zich direct aanmelden via telefoon of e-mailadres. Vertel ons uw financiële problemen en wat uw wensen zijn. Wij zijn een luisterend oor en staan altijd voor u klaar.

Buy now